Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voetbalproject in Zuid-Afrika

In de drie townships rond Phalaborwa (Zuid-Afrika) werken wij mee aan een uniek voetbalproject waardoor er op dit moment 1800 kinderen kunnen voetballen. Dankzij het voetballen komen zij los van hun dagelijkse problemen en belanden ze in een goede, sociale omgeving. Wij zijn trots op dat mede door onze steun die kinderen voetbaloutfits en -materialen hebben.

www.sefapanesoccerfoundation.nl

 

Leer-werkbedrijf First Class

Scheerder bedacht samen met J.W. Aalderink en MBO Amersfoort het gastvrije horecabedrijf First Class. In dit restaurant volgen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een op maat gemaakte mbo-horecaopleiding.

www.firstclassamersfoort.nl

 

 Terminus de Onthaasting

Werving- en selectiebureau Thatcher & Aalderink startte in 2003 samen met Horecagroothandel Scheerder lunchroom Terminus de Onthaasting. Hier kunnen gasten heerlijk genieten van lekker eten en bovenal de vrolijke bediening!

www.terminusdeonthaasting.nl

Ons werk doen we op basis van vijf principes: ondernemerschap, persoonlijk contact, betrouwbaarheid, continuïteit en gezelligheid. Dat laatste is belangrijk: "horeca is in onze visie op de eerste plaats gezelligheidsbusiness"