MBO BOL ScheerderMBO BOL-opleiding Logistiek medewerker

 De Logistics Academy Amersfoort een unieke opleiding door een samenwerking tussen Horecagroothandel Scheerder en het MBO Amersoort

Je volgt bij ons de opleiding in praktijk

 

De School voor Techniek van MBO Amersfoort start in samenwerking met Horecagroothandel Scheerder de BOL-opleiding Logistiek medewerker. De eerste studenten zijn in september 2017 met deze niveau 2-opleiding gestart. Zowel het praktijkdeel als de theorie van de opleiding leer je onder één dak bij Scheerder in Amersfoort. Je gaat werken met echte bestellingen, inkomende goederen, materialen en meer.

Vanaf dag één sta je met beide benen in de praktijk en ben je onderdeel van een van het team. Op de locatie van Scheerder krijg je een dagdeel onderwijs en het andere dagdeel werk je in het magazijn. Taken in het magazijn zijn onder andere orders picken, vrachtauto’s laden en lossen, het verwerken van emballage, bijvullen van stellingen, voorraad controles uitvoeren, THT controles uitvoeren, eventueel het behalen van het heftruck certificaat en nog veel meer. Kortom, alle taken die nodig zijn om een magazijn goed draaiende te houden!

Help jij ons mee alle processen in het magazijn vlekkeloos te laten verlopen? Natuurlijk leer je bij ons ook de theorievakken.

  • Dagelijks wordt er theorieles gegeven bij Scheerder in het pand.
  • De opleiding duurt 1,5 jaar.
  • In jaar 1 leer en werk je volledig binnen de muren van Scheerder.
  • Het laatste half jaar is de periode om stage te lopen.
  • Loop je die bij Scheerder als bijrijder op de vrachtwagen of zoeken we samen naar een andere geschikte plek?


De keuze is aan jou!

Voor meer informatie over deze opleiding kunt u kijken op de website van het MBO Amersfoort, www.mboamersfoort.nl/opleiding/logistiek-medewerker/