Prijs verhoging 09-2024

01-07-2024

Beste horeca ondernemers,

Er is helaas minder goed nieuws te melden voor jullie als het gaat om de inkoop bij de ons. We begrijpen dat dit niet het nieuws is wat jullie willen horen, maar we willen graag uitleggen waarom deze prijsverhoging nodig is.
De afgelopen jaren hebben we te maken gehad met verschillende ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat de inkoopprijzen van bijvoorbeeld voedsel en dranken sterk zijn toegenomen. Een belangrijke oorzaak hiervoor is de stijging van grondstofprijzen. We denken hierbij aan suiker, koffie en tarwe, maar ook aan andere producten. Daarnaast hebben we te maken gehad met een toename van logistieke kosten, zoals hogere brandstofprijzen. Ook heeft de overheid besloten om de verbruikersbelasting op alcoholvrije dranken te verhogen en ook een accijnsverhoging op bier.  Wij kunnen niet anders dan deze stijging van inkoopprijzen doorberekenen aan onze klanten. Wij begrijpen dat het voor jullie als ondernemers een uitdaging is om de kosten te dragen. Wij willen jullie daarom graag ondersteunen in het zoeken naar mogelijkheden om de kosten te beperken. We kunnen hierbij bijvoorbeeld meedenken over jullie aanbod, onze goedkopere alternatieve of om te kijken hoe je meer verkoop zou kunnen genereren. We staan open voor ieder gesprek en denken graag met jullie mee.

We hopen dat jullie begrip hebben en dat we samen kunnen blijven werken aan het succes van jullie onderneming. Samen staan we sterker en kunnen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het lekkers dat de horeca ons te bieden heeft.

Naar aanleiding van prijswijzigingen vanuit onze leveranciers zijn wij genoodzaakt om de prijzen van de artikelen van onderstaande leveranciers aan te passen;
- Coca cola Nederland

{!!NewsDb.Knoptekst!!}