Maxxium Nederland

24-02-2021

Blessure

Maxxium Nederland is marktleider op het gebied van gedistilleerde dranken in Nederland. Voor een unieke portfolio met vele marktleidende, opkomende en prachtige iconische merken zijn zij de trotse officiële importeur en verzorgen ze met veel passie de marketing en verkoop. Ze zijn trots op wat ze doen. En geloven in de kracht van een team dat met ondernemerszin en plezier denkt en meewerkt aan de gezamenlijke resultaten. Ze zijn meer dan thuis in de wereld van dranken en de labels van hun merkpartners. Sinds 1999 zijn er 60 merken met samen 310 producten in het Portfolio van Maxxium. Dit portfolio bestaat uit onder andere The Famous Grouse (01307), Bols jenevers & likereuren (01136), Licor 43 (01386),Villa Massa limoncello & Amaretto (01415 & 10113), Jägermeister (01360), Hendrick’s Gin (01482), Highland Park (01313), Glenfiddich(01312) en Piper-Heidsieck (W00956). Op gebied van horeca willen zij ondernemers en horeca zaken zoveel mogelijk de helpende hand bieden vanuit hun merken. Denk dan aan trainingen vanuit diverse brands, cocktail trainingen bij The House of Bols in Amsterdam maar ook ondersteuning met het bieden van mooie margerijke concepten zoals flavour selection.

www.flavourselection.nl is het concept gemaakt voor alle horeca zaken die meer willen doen op het gebied van cocktails.


Maxxium Nederland is eigendom van twee aandeelhouders die ieder een gelijk aandeel hebben.
The Edrington Group;
The Edrington Group is producent van meerdere, zeer bekende en gerespecteerde whiskymerken, zoals: The Famous Grouse, marktleider binnen de premium scotch blended whisky, en de prestigieuze single malts The Macallan en Highland Park.

Lucas Bols;
Lucas Bols is het oudste gedistilleerd merk ter wereld en een van Nederlands oudste nog actieve bedrijven. In de afgelopen 440 jaar is Lucas Bols meester geworden in de kunst van het extraheren van smaken uit natuurlijke ingrediënten en het creëren van geweldige cocktailervaringen. Lucas Bols is wereldwijd bekend om de kwaliteit van zijn jenevers en de indrukwekkende Bols Likeuren reeks. De Bols Likeuren lijn bestaat uit 40 verschillende smaken en is daarmee dé autoriteit op cocktailgebied. In Nederland is Lucas Bols marktleider in binnenlands gedistilleerd door middel van het sterke jenever- & vieux merkenportfolio van Lucas Bols.

Wij als Scheerder hebben al jaren goed contact met deze mooie partij. Zij zorgen voor diversiteit maar ook voor kwaliteit in ons assortiment. En met de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van hun expertise hopen wij deze kwaliteit ook bij onze klanten terecht komt. Wij kunnen jullie bijvoorbeeld samen met Maxxium helpen met een op maat gemaakte cocktailkaart, gericht op jullie wensen. Dus mochten er vragen zijn of zouden we u ergens mee kunnen helpen, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.