De mixers van Royal Bliss zijn complex maar genuanceerd van smaak en spelen met je zintuigen.

31-05-2021

Blessure Royal Bliss is in Spanje door Coca-Cola ontwikkeld in samenwerking met bartenders, smaak experts en met de meest moderne smaak technologieën. Na een ontwikkelperiode van twee jaar werd in 2017 de premium range mixers gelanceerd.
Royal Bliss is ontstaan uit de wens van iets nieuws, anders, unieks en grensverleggends aan te bieden aan uw gast. De nieuwe generatie consument heeft oog voor kwaliteit, zorg en detail. Consumenten willen steeds vaker experimenteren, nieuwe sensaties ontdekken en uit de comfortzone stappen. Het resultaat: elk flesje Royal Bliss van 200 ml bevat eindeloos veel smaaksensaties, zodat iedereen Royal Bliss anders ervaart en de bartender geïnspireerd wordt zijn of haar eigen perfecte cocktail met Royal Bliss te serveren. Sinds maart 2019 is Royal Bliss ook in Nederland verkrijgbaar. Royal Bliss is in vijf unieke smaken in Nederland verkrijgbaar. De mixers van Royal Bliss zijn complex maar genuanceerd van smaak en spelen met je zintuigen. Met meer dan veertig geur- en smaaknuances is Royal Bliss een bijzonder veelzijdige mixer met eindeloos veel mogelijkheden. Unieke smaakcombinaties voor elk moment.

Wij van Horeca Groothandel Scheerder willen jullie in de maand Juni bij aankoop van 2 dozen Royal Bliss een gratis doos royal bliss naar keuze.  kijk naar ons assortiment Royal Bliss en maak uw keuze.
Bestellingen van deze actie mogen gestuurd worden naar verkoop@scheerderbv.nl  Maximaal 1 actie per klant.

Hieronder een recepten om zelf te proberen;

Bohemian Fizz
Ingredients:
35 ml Tanquery Gin Ten
15 ml Bols Triple sec
15 ml citroensap
5 ml Monin Simple siroop
Schenk alle ingrediënten in een  shaker en shake met ijsblokjes  Schenk dit in een tumbler over ijsblokjes en top af met Royal Bliss Bohemian Berry Sensation. Garneer met een framboos en een citroenschil.

Exotic Rumble 
Ingredients:
50 ml Union Rum
20 ml Bols Mango likeur
20 ml yuzu sap
10 ml Monin sugar siroop
5 takjes koriander
Schenk alle ingrediënten in een long drink, Vul voor 80% met crushed ijs en roer het geheel goed door. Top af met een scheutje Royal Bliss Vibrant Yuzu Tonic Water. Garneer met een stukje gedroogde mango.