Coca-Cola maakt Sprite suikervrij in Nederland

14-04-2017

Dat bevestigt Een woordvoerder van Coca-Cola Nederland vrijdag aan Persbureau ANP na berichtgeving in het Financieele Dagblad. 

 

Nederland heeft primeur met Sprite

Nederland is Het Eerste land ter Wereld Waar de gewone Sprite uit de schappen Wordt gehaald. Tevreden Volgens de zegsvrouw van Coke is DAT Deels Vanuit Logistieke Overwegingen, Nederland Een omdat' klein land is.

 

'Nederlander is geïnteresseerd in Gezondheid'

OOK Zou Zijn Nederland erg geïnteresseerd in Gezondheid. De woordvoerster Kon Niet overigens Zeggen van de Aangepaste Sprite Gezonder is. 'We Spreken Niet meer dan Gezondheid als Het Gaat dan frisdrank. Het Gaat Over het drinken van vooral IETS Lekkers en this version wat niet tevreden Volgens proef netto Zo lekker als Het origineel. '

 

3,75 Miljard kilocalorieën

Een gewoon blikje Sprite Bevat 92 kilocalorieën, Tegenover nul for Sprite Zero. Sprite is na Coke Het populairste merkbaar van Het Bedrijf. Deur De Verandering haalt de fabrikant jaarlijks Zo'n 3,75 Miljard kilocalorieën Uit het portfolio. Daarmee verleden de stap goed in de strategie van Coke OM Het toevoegen aantal calorieën in Producten terug te dringen.

 

Recept Coke blijft ongewijzigd

Stop met de suikervariant van Coke is Niet aan de orde. 'Bij Sprite gold: als Het nog lekker is dan Kan Het.' Het recept sprite is al Vaker Aangepast. Het recept van Coca-Cola is in meer dan maar één kamer Keer honderd jaar Aangepast En dat Werd na Klachten Snel teruggedraaid.

 

http://www.distrifood.nl/fabrikanten/nieuws/2017/3/coca-cola-maakt-sprite-suikervrij-in-nederland-101106048