Vacature Verkoop Binnendienst !

31-07-2017

Vacature
Functie:                       Commercieel medewerker binnendienst (afdelingsleider)
Opleidingsniveau:       HBO

Arbeidstijden:             8.00-17.00u en/of van 10.00-19.00u

Aantal uren:                Fulltime 

 

Horecagroothandel Scheerder is al sinds 1930 een zelfstandig opererend familiebedrijf. Onze klanten bestaan uit de traditionele horeca, maar ook uit festivals, sportverenigingen en bedrijven. De logistiek hebben wij volledig in eigen beheer waardoor wij servicegericht kunnen handelen. Servicegerichtheid en het ontzorgen van de klant staan bij ons hoog op in het vaandel.

Op de afdeling verkoop binnendienst zijn wij opzoek naar een frisse nieuwe jonge fulltime medewerk(st)er. Je werkt op deze afdeling dagelijks met 2 collega’s.  Op deze afdeling ben je de spin in het web. Je hebt namelijk te maken met alle andere afdelingen in het bedrijf. Daarnaast is dit de afdeling waar alle bestellingen van klanten binnen komen en  de commerciële handelingen richting de klanten gebeuren. De taken zijn divers en een dag is nooit hetzelfde. Wij zijn opzoek naar iemand die sturing kan geven, of dit wil leren, aan deze afdeling. Iemand ook die eerste contactpersoon wordt voor de commercieel directeur en de taken en verantwoordelijkheden op de afdeling goed coördineert en verdeelt.  

 

Bezit jij de onderstaande eigenschappen en ben je geïnteresseerd in de job? Stuur dan je C.V. met motivatie naar sollicitatie@thatcher.nl 

- Je kunt sturing geven of wil dit leren
- Je neemt initiatief
- Je bent een zelfstarter
- Je bent bereid te leren
- Je hebt geen 8 - 5 mentaliteit
- Je kunt anderen in beweging brengen
- Je houdt van gevarieerd werk
- Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig
- Je bent georganiseerd en je kunt organiseren
- Je hebt een helicopterview