Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

02-04-2021

Wij zijn op zoek een enthousiaste collega die het leuk vindt om het middelpunt van de organisatie te zijn. Je hebt dagelijks (telefonisch) contact met zowel onze klanten en leveranciers, als ook met de verschillende afdelingen zoals administratie, inkoop en logistiek. Daarnaast ondersteun je onze accountmanagers. Ben jij een allrounder, kun je snel schakelen en draai jij je hand niet om voor telefonische (verkoop)gesprekken? Lees dan verder!

Wie zijn wij?
Drankengroothandel Scheerder is al meer dan 90 jaar een zelfstandig familiebedrijf. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een enorm breed assortiment aan dranken, food –en non-food producten. Dit leveren we vanuit ons eigen magazijn in Amersfoort, aan klanten in voornamelijk midden Nederland. Ons klantenbestand is zeer divers, wij
leveren van buurtcafé tot restaurant en van sportvereniging tot grote festivals. Wij vinden service verlenen aan onze klanten en met hen meedenken zeer belangrijk.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van het gehele bestelproces van onze klantrelaties. Administratieve taken zoals het aanmaken van nieuwe klanten, afwikkelen van routemappen en declaraties indienen bij leveranciers horen ook bij deze functie. Jij bent de eerste die de telefoon opneemt en afhandelt. Vragen over assortiment, facturen en prijzen zijn aan de orde van de dag. Van telefonisch verkopen krijg je energie.
Je staat in nauw contact met onze accountmanagers. Je voorziet hen van analyses en rapportages en daar waar nodig ondersteun je ze.  Aanvullend zul je geregeld kleine en grote projecten uitvoeren in opdracht van de directie.
De functie is enorm veelzijdig en nooit saai. De dag loopt vaak anders dan gepland. Flexibiliteit is dus een must.

Waar zijn wij naar opzoek?
·Je bent 40 uur per week beschikbaar (maandag t/m vrijdag)
·Je beschikt over HBO werk -en denkniveau. (Een afgeronde HBO opleiding is een pré)
·Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden, uitstraling en overtuigingskracht
·Je bent flexibel, commercieel ingesteld, klantgericht, stressbestendig en oplossingsgericht

Wat bieden wij jou?

·Een fulltime dienstverband (met uitzicht op een vast dienstverband)
·Een leuke en informele werksfeer
·Een professioneel bedrijf met ambitie
·Een hecht team aan collega’s
·Veel ruimte voor en eigen initiatief

Mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van accountmanager.
Is dit jouw baan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar: verkoop@scheerderbv.nl
Voor meer informatie bel: 033 247 27 60 en vraag naar Rowin of Patty.

{!!NewsDb.Knoptekst!!}