Lekker en leuk voor op het terras! | IJskoffie | Home made ice Tea | 0.0 Speciaalbieren

31-05-2019

Blessure Heb je wel eens gedacht aan IJskoffie? Deze is namelijk enorm in populariteit toegenomen. In Amerika is dit dan ook niet uit het straatbeeld weg te denken! Leuk weetje: de vraag naar ijskoffie is het grootste tussen 15.00 en 17.00u.

Ook is zelfgemaakte ijsthee eentje om eens te proberen. Zet een mooie kan thee. Meng deze met honing en agavesiroop en laat de thee afkoelen op kamertemperatuur. Voeg vervolgens garnituur naar smaak toe. Zoals citroen of munt. Zet het vervolgens in de koelkast en serveer met ijsklontjes!

Experimenteer ermee of zoek goeie tips op internet. Weinig moeite, maar moeite die de consument wel zal zien!

Als laatste wil ik de alcoholvrije speciaalbieren aantippen. Tegenwoordig is dat aanbod ook enorm aan het groeien en komen er steeds meer drinkbare speciaalbieren. Ik heb er ook een aantal gedronken die je liever overslaat. Maar probeer bijvoorbeeld eens de alcoholvrije Leffe Blond (art.nr 09672)! Bijna niet van de normale te onderscheiden.

Roel Scheerder