Durf jij het aan en ben jij de trendsetter?

27-09-2019

Blessure Iets echt vernieuwends bedenken is dan ook lastig, vooral als je je sfeerbeelden van Pinterest haalt of de bekende horeca architecten inhuurt van de brouwer.
Gelukkig gaat het niet enkel om de inrichting, maar ook om de menukaart en daar onderscheiden we onszelf toch mee van de anderen?
Als je kritisch kijkt lijkt dat toch eigenlijk ook best veel op elkaar. Want vaak kiezen we voor veilig. Een uitsmijter, wrap of broodje X, Y.

Maar durf jij je echt te onderscheiden?

Durf jij het aan om het lot van jouw menukaart in handen te leggen van je gast? Het zal in ieder geval aansluiten bij de groeiende kennis van de gasten als het gaat om voeding. Het zal in ieder geval aansluiten bij de groeiende eetwensen en allergievoorschriften van de gast. En key in deze is dat het optimaal de wens van de gast kan invullen. Simpel, menukaart weg en de gast vragen iets speciaal voor hem te maken. Ieder gerecht dus specifiek op de wensen van de gast afgestemd. Het vergt een beetje creativiteit van de kok, maar best leuk toch?  

Roel Scheerder