Inspiratie


Food trends 2018

20-11-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Seizoens inspiratie

We naderen de laatste maand van 2017 en dus is het goed om eens te kijken welke trends er op food gebied worden verwacht voor 2018!

Lees verder

Het favoriete bier in de horeca deze winter

13-11-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Seizoens inspiratie

Welk bier mag de komende winter niet op tap of fust ontbreken? Een rijtje met aanraders van 10 ondernemers uit de horeca.

Lees verder

Limburgse Tripel K Belgisch bio-bier van het jaar

01-11-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Assortiment

De Vlaamse consument kon de afgelopen week stemmen op zijn favoriete biologische bier. De winnaar is het goudkleurig bier 'Tripel K', dat naast Belgische biologische hop ook biologische klaver bevat.

Lees verder

Botanisch brouwen

25-10-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Seizoens inspiratie

Kruiden en specerijen kennen we uit dranken als gin en rum. In de bierwereld zijn ‘botanicals’ niet nieuw, maar rond de botanische brouwtraditie is het eeuwen stil geweest. Tot nu!

Lees verder
1 2 3 4 5