Inspiratie


Bier in blik: Yes we Can!

27-12-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Assortiment

Bier in blik heeft de toekomst. Columnist Peter van der Arend is er heilig van overtuigd, zo schrijft hij. ‘Het is eigenlijk een mini-fust.’

Lees verder

Hoe je met muziekkeuze de eetervaring van de gast kunt beïnvloeden

07-12-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Assortiment

In dit artikel wordt gekeken naar de meest opvallende wetenschappelijke ontdekkingen over de interactie tussen muziek en eten/drinken en hoe een ondernemer die relatie kan toepassen.

Lees verder

Food trends 2018

20-11-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Seizoens inspiratie

We naderen de laatste maand van 2017 en dus is het goed om eens te kijken welke trends er op food gebied worden verwacht voor 2018!

Lees verder

Het favoriete bier in de horeca deze winter

13-11-2017 Geschreven door: Jasper van Buuren Categorie: Seizoens inspiratie

Welk bier mag de komende winter niet op tap of fust ontbreken? Een rijtje met aanraders van 10 ondernemers uit de horeca.

Lees verder
1 2 3 4 5